CZAS | NAZWA | WIEK | SALA | WOLNYCH/MIEJSC | REZERWACJA |
09:30-10:30 | Antyoksydanty-drzemiąca siła warzyw i owoców Prowadzą: dr hab. inż. Barbara Krochmal-Marczak prof. PANS, mgr Paulina Jędrzejewska | | 5 E | brak miejsc | Tak |
09:30-10:30 | Chłodna logistyka: Efektywne przechowywanie żywności w lodówce Prowadzi: dr inż. Magdalena Dykiel | | 15 A | brak miejsc | Tak |
09:30-10:30 | Bioróżnorodność - ogród w słoiku Prowadzą: mgr inż. Elżbieta Brągiel, Studenckie Koło Naukowe Ekonomistów | | 16 A | 15 z 15 | Tak |
10:00-10:30 | W jaki sposób poprawić jakość żywności? Prowadzi: dr inż. Jolanta Baran | | 4 E | 15 z 15 | Tak |
10:30-11:30 | Bioróżnorodność-ogród w słoiku Prowadzą: mgr inż. Elżbieta Brągiel, Studenckie Koło Naukowe Ekonomistów | | 16 A | brak miejsc | Tak |
10:40-11:10 | W jaki sposób poprawić jakość żywności? Prowadzi: dr inż. Jolanta Baran | | 4 E | 15 z 15 | Tak |
14:00-14:45 | pHantastyczna gleba i jej tajemnice Prowadzi: dr inż. Bernadetta Bienia | | 1 E | brak miejsc | Tak |
15:00-15:45 |
pHantastyczna gleba i jej tajemnice Prowadzi: dr inż. Bernadetta Bienia | | 1 E | brak miejsc | Tak |
16:00-17:00 | Świat pod mikroskopem dla małych i dużych Prowadzi: dr Dominik Wróbel | | 27 A | brak miejsc | Tak |